Studentenjobs

Tijdens de paas-, zomer- en herfstvakantie kan je als jobstudent aan de slag bij WAAK.

 • Paasvakantie: van 6 april tot en met 17 april 2020
 • Zomervakantie: periode juni 2020 tot en met september 2020

Voor het opmaken van de planning hebben we een aantal gegevens van je nodig. We proberen nadien zoveel mogelijk rekening te houden met jouw profiel en voorkeuren.

Mag ik werken als jobstudent? Ben ik oud genoeg? Je kan hier alle info lezen over het werken als jobstudent.

Meer weten? Contacteer Magali de Smedt op 056 36 23 36 of mail naar studentenjobs@waak.be.

Testimonials

 • Sofia Declercq (16) - jobstudente Elektrische Bedradingssystemen

  WAAK is een groot bedrijf dat veel mogelijkheden biedt. Ik deed mijn vakantiejob binnen de afdeling Elektrische Bedradingssystemen waar ik vooral montage- en testwerk deed voor Daikin, één van de grotere klanten van WAAK. Je wordt goed begeleid en alle communicatie voor aanvang van de vakantiejob was duidelijk. Zo was ik uitgenodigd voor een infodag waar ik de andere jobstudenten kon ontmoeten en waar alle uitleg werd gegeven omtrent mijn job. De verscheidenheid aan taken, gecombineerd met een leuke groep collega’s, maakt het een heel toffe en leerrijke vakantiejob!

 • Arthur Lambrecht (18) – jobstudent Metaal & Assemblage

  Het is de eerste keer dat ik een vakantiejob doe in WAAK en het bevalt me zeer goed. Ik werk mee in Metaal & Assemblage bij het ontnesten van metaalplaten voor één van de klanten. Er heerst een heel fijne sfeer en iedereen is hulpvaardig. Als wij in productie bijvoorbeeld technische ondersteuning nodig hebben, springen de techniekers meteen bij. Het is leuk om zo samen te werken. Iedereen wil mee en zit op dezelfde lijn. In september start ik met de opleiding ‘Voedingstechnologie’. Helemaal iets anders dan ‘in het metaal’ maar ik weet zeker dat ik hier volgende zomer terug wil komen werken.

 • Xenia Maes (21) - jobstudente inHouse

  Dit is mijn derde zomer als jobstudent bij inHouse. Ik ga elke dag uitwerken met een ploegje bij TVH in Waregem. Daar werken we mee in het magazijn als orderpicker. We vertrekken in WAAK om 11u en zijn om 19u10 terug, wat voor mij een ideale uurregeling is. Het werk op zich is niet moeilijk, maar je moet wel goed doorwerken om de opdrachten op tijd klaar te krijgen. Dat is leuk want op die manier verveel je je geen moment. Ik ben heel tevreden met mijn vakantiejob in WAAK. Goede communicatie betreft de jobinhoud, een correcte loonregeling en vooral een hele toffe ploeg om mee samen te werken.

 • Olivier Deman (18) - jobstudent Green & Clean

  Afgelopen zomer heb ik 3 weken meegewerkt bij de groendienst van WAAK Green & Clean. Samen met een werkbegeleider en 3 maatwerkers ging ik op verplaatsing om bij klanten thuis hun tuin te verzorgen. In de zomer is een job in de buitenlucht gewoon fantastisch. Bovendien vind ik de werkuren van 7u45 tot 16u45 ideaal. Zo kan ik na het werk nog leuke activiteiten doen met mijn vrienden. Ik start in september met een opleiding Fysica in Leuven. Voor de eerste keer op kot! Dan is wat extra zakgeld altijd welgekomen. Volgend jaar kom ik zeker terug, weer bij de groendienst.

Terug naar boven