Studentenjobs

Heb je interesse in een vakantiejob bij WAAK? Leuk dat te horen!

WAAK zal deze zomer opnieuw heel wat jobstudenten tewerkstellen tijdens de zomervakantie (periode juni 2019 tot en met september 2019).

Voor het opmaken van de planning hebben we een aantal gegevens van je nodig. We proberen nadien zoveel mogelijk rekening te houden met jouw profiel en voorkeuren. Dien jouw aanvraag voor de zomervakantie in voor eind april 2019, want nadien starten we reeds met de invulling van onze planning.

AANVRAAG ZOMERVAKANTIE

Mag ik werken als jobstudent? Ben ik oud genoeg? Je kan hier alle info lezen over het werken als jobstudent.

Voor meer info: contacteer Lien Carlier op 056 36 34 34 of mail naar studentenjobs@waak.be

Testimonials

  • Pauline Robbe Vandewalle - jobstudente Elektrische Bedradingssystemen

    Dit is mijn tweede jaar als jobstudent bij WAAK. Ik werk mee in de unit Elektrische Bedradingssystemen: inklemmen, aanslagen en aanpersen van kabels. Een heel gevarieerde dagtaak in een aangename werkomgeving. Met het academiejaar in het vooruitschiet kan ik met een positief gevoel terugblikken op de voorbije periode als jobstudent. Een leuke ervaring in een interessant bedrijf. De communicatie over werkuren en verloning liep heel vlot, en de gemaakte afspraken werden nagekomen. Voor mij een aanrader als vakantiejob!

  • Bangoura Ibrahim John – jobstudent Metaal & Assemblage

    Voor mij is het mijn tweede keer als jobstudent bij WAAK. Dit jaar werk ik mee in de unit Metaal & Assemblage. Al vanaf de eerste dag werd ik goed opgevangen en begeleid door mijn teamverantwoordelijke. Schuren en ontbramen van de metalen stukken uit de pons- en/of persmachines Dit staat in groot contrast met mijn schoolopleiding als Houtbewerking, maar het is heel interessant. Ik word ingezet op diverse posten wat het heel boeiend maakt. Ook het samenwerken met de WAAK-collega’s is heel fijn.

Terug naar boven