WAAK Conditionering & Logistiek opent nieuwbouw

WAAK Conditionering & Logistiek opent nieuwbouw

woensdag 15 mei 2019
Recent nam WAAK Conditionering & Logistiek hun nieuwbouw op de hoek van de Industrielaan en de Izegemsestraat in Kuurne in gebruik. Op donderdag 9 mei volgde de officiële opening voor tal van klanten, belanghebbenden en genodigden.
WAAK en Fruy Catering kweken zeldzame tomatensoorten

WAAK en Fruy Catering kweken zeldzame tomatensoorten

donderdag 25 april 2019
Tomaten komen in alle vormen, geuren, kleuren en smaken. De vruchtgroente is ook de grote passie van Xavier Fruy, zaakvoerder bij Fruy Catering uit Heule. Hij kweekt samen met WAAK lekkere biologische tomaatjes en andere groente voor zijn gerechten in de serres van WAAK Plantenkwekerij.
WAAK aanwezig op JobEvent in Waregem Expo

WAAK aanwezig op JobEvent in Waregem Expo

donderdag 18 april 2019
Donderdag 25 april 2019 is WAAK aanwezig op het Jobevent in Waregem Expo van 13u tot 16u30. Ben je op zoek naar nieuw werk, een eerste job of gewoon geïnteresseerd naar wat WAAK voor jou kan betekenen? Kom gerust eens langs op onze stand voor een gezellige babbel. We maken graag kennis met jou.
WAAK inHouse in beeld

WAAK inHouse in beeld

donderdag 24 januari 2019
We hebben een nieuwe film klaar: ‘WAAK inHouse’. Deze film werpt een blik op het dienstenaanbod van WAAK inHouse waarbij een team van maatwerkers en een teamleider opdrachten uitvoeren op de werkvloer van klanten. De taken zijn zeer divers. Het kan gaan over continu werk maar ook over tijdelijke opdrachten om pieken op te vangen.
WAAK aanwezig op Indumation.be 2019

WAAK aanwezig op Indumation.be 2019

woensdag 16 januari 2019
Van 6 tot en met 8 februari 2019 is WAAK Elektrische Bedradingssystemen aanwezig op Indumation.be 2019 in Kortrijk Xpo. U vindt er een ruim aanbod aan componenten, devices, technologie en oplossingen voor industriële automatisering, innovatie en optimalisatie voor alle takken van de industrie. U kan ons vinden in hal 4 op stand 434.
Terug naar boven