WAAK inHouse in beeld

WAAK inHouse in beeld

donderdag 24 januari 2019
We hebben een nieuwe film klaar: ‘WAAK inHouse’. Deze film werpt een blik op het dienstenaanbod van WAAK inHouse waarbij een team van maatwerkers en een teamleider opdrachten uitvoeren op de werkvloer van klanten. De taken zijn zeer divers. Het kan gaan over continu werk maar ook over tijdelijke opdrachten om pieken op te vangen.
WAAK aanwezig op Indumation.be 2019

WAAK aanwezig op Indumation.be 2019

woensdag 16 januari 2019
Van 6 tot en met 8 februari 2019 is WAAK Elektrische Bedradingssystemen aanwezig op Indumation.be 2019 in Kortrijk Xpo. U vindt er een ruim aanbod aan componenten, devices, technologie en oplossingen voor industriële automatisering, innovatie en optimalisatie voor alle takken van de industrie. U kan ons vinden in hal 4 op stand 434.
WAAK, fiere maatwerk-gever!

WAAK, fiere maatwerk-gever!

maandag 07 januari 2019
Op 1 januari 2019 trad het Maatwerkdecreet in werking. Sindsdien dragen beschutte en sociale werkplaatsen de gezamenlijke naam ‘Maatwerkbedrijven’. Elke dag zetten meer dan 25.000 werknemers in de Maatwerkbedrijven hun buitengewone talenten in binnen de meest diverse activiteiten. Zo groeien zij in hun competenties, maar helpen zij ook de Vlaamse economie groeien.
Jobstudenten gezocht!

Jobstudenten gezocht!

donderdag 20 december 2018
Heb je interesse in een vakantiejob bij WAAK? Leuk dat te horen!
WAAK zal deze zomer opnieuw heel wat jobstudenten tewerkstellen tijdens de zomervakantie (periode juni tot en met september 2019). Ook tijdens de paasvakantie (8 april tem 19 april) zoeken we een aantal enthousiaste studenten.
WAAK for life

WAAK for life

maandag 17 december 2018
Deze week start 'De Warmste Week' op het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Doorheen het jaar organiseerden we heel wat acties ten voordele van De Warmste Week: WAAK2WAAK, de taartenverkoop van de Warmste WAAK bakker, de verkoop van rubiks kubussen van de WAAK-quiz.
Terug naar boven