WAAK present op de Bedrijvencontactdagen

WAAK present op de Bedrijvencontactdagen

vrijdag 04 december 2015
WAAK tekent ook dit jaar weer present op de bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Dit is het grootste B2B contactevent in België, waar meer dan 600 bedrijven aan deelnemen. In een ontspannen sfeer worden ondernemingen en ondernemers samengebracht, worden er onderling contacten gelegd en ondernemerschap gestimuleerd.

Breng ons zeker en vast een bezoekje op 9 of 10 december in Kortrijk Xpo, Hal 2, stand 2129.
Las Vegas - here we come!

Las Vegas - here we come!

vrijdag 04 december 2015
WAAK wil zijn industriële producten versterkt in het buitenland promoten. U vraagt zich af wat Las Vegas hiermee te maken heeft.
Welnu, via de ISSA organisatie heeft WAAK eind oktober deelgenomen aan de toonaangevende schoonmaakbeurs in Las Vegas, USA.
De pompenkabelfabriek

De pompenkabelfabriek

donderdag 03 december 2015
WAAK bevestigt Elektrische Bedradingssystemen als stevige activiteitenpijler voor duurzame tewerkstelling. En dit ondanks de stijgende concurrentie vanuit Oost-Europa, Noord-Afrika en Turkije. Dit konden we alleen doen dankzij een andere benadering van de productie: producten die in grote aantallen lopen en waarvan het productieproces gekend en stabiel is, hebben wij als "massa" gedefinieerd. De groep van pompenkabels is zo'n voorbeeld. Hierrond hebben wij een nieuwe fabriek getekend en in een doorgedreven lean omgeving ondergebracht. Het resultaat is een concurrentieel product, waar we vanaf nu spreken over meer volume en ook voorgaan in ontwikkeling, wat de klant bijzonder weet te appreciëren.
Terug naar boven