WAAK doet mee aan de Warmste Week

WAAK doet mee aan de Warmste Week

woensdag 17 oktober 2018
Op zondag 21 oktober 2018 organiseert WAAK voor de tweede keer het loop-en wandelevent WAAK-2-WAAK. Samen wandelen en/of lopen door de vestigingen van WAAK voor het goede doel. Een echte urban trail voor het grote publiek. WAAK-werknemers, buren, vrienden, sympathisanten, kennissen, familie, …. Iedereen kan en mag meedoen. Lopen, stappen of joggen! Aan jou de keuze.
De '4x4' geschenkbon is terug!

De '4x4' geschenkbon is terug!

donderdag 11 oktober 2018
Vanaf midden november tot eind maart biedt WAAK Green & Clean een aanbod aan lokale klusjesdiensten in de vorm van een 4X4 of 4X7 BON. Een ploegje van 4 mensen komt voor 4 uur of 7 uur bij je langs en knapt de klussen op die je nu al zo lang uitgesteld hebt of waarvoor je toch nooit tijd hebt.
WAAK kiest voor GEZOND in lichaam en geest!

WAAK kiest voor GEZOND in lichaam en geest!

woensdag 10 oktober 2018
Een bedrijf heeft er alle belang bij dat zijn medewerkers – zijn hoogste goed – in goede conditie verkeert. Fitte werknemers zijn niet alleen gezonder, ze voelen zich ook beter, hebben minder last van stress en ze zijn minder vaak ziek. Ook WAAK investeert in een degelijk gezondheidsbeleid. In tijden van verhoogd absenteïsme en meer burn-outs is dit zeker geen overbodige luxe. Het is een must-do met terugverdieneffect.
Vaillant zet WAAK-medewerkers in de bloemetjes

Vaillant zet WAAK-medewerkers in de bloemetjes

donderdag 04 oktober 2018
De markt trekt aan en ook Vaillant heeft de afgelopen maanden grotere volumes besteld. Daarnaast zijn hun nieuwe projecten versneld, wat extra engineering capaciteit gevergd heeft. Maar daar bovenop is er schaarste aan componenten geweest: WAAK heeft desondanks geleverd wat gevraagd werd, dankzij onze zoektocht naar alternatieven en onze creativiteit om de capaciteit te verhogen.
Terug naar boven