WAAK Conditionering & Logistiek opent nieuwbouw

WAAK Conditionering & Logistiek opent nieuwbouw

woensdag 15 mei 2019
Recent nam WAAK Conditionering & Logistiek hun nieuwbouw op de hoek van de Industrielaan en de Izegemsestraat in Kuurne in gebruik. Op donderdag 9 mei volgde de officiële opening voor tal van klanten, belanghebbenden en genodigden.
WAAK aanwezig op Indumation.be 2019

WAAK aanwezig op Indumation.be 2019

woensdag 16 januari 2019
Van 6 tot en met 8 februari 2019 is WAAK Elektrische Bedradingssystemen aanwezig op Indumation.be 2019 in Kortrijk Xpo. U vindt er een ruim aanbod aan componenten, devices, technologie en oplossingen voor industriële automatisering, innovatie en optimalisatie voor alle takken van de industrie. U kan ons vinden in hal 4 op stand 434.
WAAK, fiere maatwerk-gever!

WAAK, fiere maatwerk-gever!

maandag 07 januari 2019
Op 1 januari 2019 trad het Maatwerkdecreet in werking. Sindsdien dragen beschutte en sociale werkplaatsen de gezamenlijke naam ‘Maatwerkbedrijven’. Elke dag zetten meer dan 25.000 werknemers in de Maatwerkbedrijven hun buitengewone talenten in binnen de meest diverse activiteiten. Zo groeien zij in hun competenties, maar helpen zij ook de Vlaamse economie groeien.
Ontbijtevent WAAK Elektrische Bedradingssystemen

Ontbijtevent WAAK Elektrische Bedradingssystemen

dinsdag 06 november 2018
Eind vorige maand waren enkele klanten bij ons te gast om onze nieuwste investeringen en procesaanpassingen te bekijken op de werkvloer van WAAK Elektrische Bedradingssystemen.
Loop- en wandelevent WAAK-2-WAAK

Loop- en wandelevent WAAK-2-WAAK

donderdag 12 juli 2018
Op zondag 21 oktober 2018 organiseert WAAK voor de tweede keer het loop-en wandelevent WAAK-2-WAAK. Samen wandelen en/of lopen door de vestigingen van WAAK voor het goede doel. Een echte urban trail voor het grote publiek. WAAK-werknemers, buren, vrienden, sympathisanten, kennissen, familie, …. Iedereen kan en mag meedoen. Lopen, stappen of joggen! Aan jou de keuze.


Terug naar boven