Etiketteerwerk? Laat maar komen!

woensdag 26 april 2017

Etiketteerwerk? Laat maar komen!

woensdag 26 april 2017
WAAK Conditionering & Logistiek heeft in een nieuwe etiketteermachine geïnvesteerd, die niet alleen onze capaciteit verviervoudigd heeft, maar ook flexibeler is.
Ze kan kleine reeksen met grote diversiteit door elkaar verwerken met een korte doorlooptijd, zonder aan competitiviteit in te boeten.

De machine kan tegelijk 2 etiketten aanbrengen op een verpakking, die zowel vlak, gebogen of cilindrisch kan zijn. Bij een bokaal geleidt het rollensysteem het etiket rondom het oppervlak, bij een etiket op een gebogen flacon drukt een spons het etiket bellenvrij aan. De positionering gebeurt automatisch; bovendien is er ook de mogelijkheid om lotcodering op te drukken d.m.v. een inkjet systeem.

De omstelling van de machine gebeurt in een 10-tal minuten en instellingen worden opgeslagen in het machinegeheugen. Dit is een voordeel dat onze klanten bijzonder naar waarde schatten: we kunnen reeksen van verschillende producten met minimale insteltijden door elkaar verwerken, waarmee een klant er een aantal vrijheidsgraden bij krijgt, met bovenaan het lijstje kleine reeksen en rush orders.

Voor onze doelgroepmedewerkers is het werk gemakkelijker geworden: ze kunnen de producten nu vrij op de band plaatsen, zonder afstanden of richting precies te moeten inschatten. De machine zorgt automatisch voor precieze positionering en perfecte afwerking.

Konden wij uw opdracht vroeger niet aan, doe dan nu opnieuw uw aanvraag bij Nicolas Adens, nicolas.adens@waak.be of bel op nr. 056/36 23 22.
Veel kans dat we u nu wel kunnen helpen!

Terug naar boven