Kastenbouw krijgt eigen productieruimte

vrijdag 22 juni 2018

Kastenbouw krijgt eigen productieruimte

vrijdag 22 juni 2018
Wat in 2016 begon als een voorzichtige diversificatie in Elektrische Bedradingssystemen, wordt nu verder uitgebouwd. Naast tal van referenties in project business, hebben we bij enkele klanten ook continue business opgestart.
Tijd om onze organisatie hieraan aan te passen en door te gaan op dit elan.

Klanten zien hun voordeel om te werken met WAAK voor hun elektrische borden of kasten. Ze leveren hun componenten aan en hebben verder geen zorgen meer met de bedrading, want Elektrische Bedradingssystemen ontwerpt en produceert die zelf. Ze krijgen de bestukte borden of kasten terug volgens hun leverschema of eventueel aangeleverd op een werf.
Daar alle verbindingen getest zijn, hebben ze geen foutenlast achteraf, wat een substantieel voordeel is.


Vandaar dat onze klanten meegaan in de zoektocht om de samenwerking uit te breiden. WAAK is bijzonder geïnteresseerd in repetitieve business om het productieproces maximaal op de doelgroepmedewerkers te kunnen enten.
Daarom investeren we nu in het opzetten van een productieruimte waar uitsluitend borden en kasten zullen geproduceerd worden.

De lijnen zullen modulair opgebouwd zijn, waardoor ze flexibel aanpasbaar zijn en hiermee een snelle projectwissel mogelijk maken. De productieprocessen worden ook zo gestandaardiseerd dat de complexiteit behapbaar blijft. Ondertussen hebben we ook teams van medewerkers met specifieke ervaring, gaande van ontwikkeling tot en met kwaliteitsborging.

In het najaar is zowel een event alsook beursdeelname aan WoTs in Utrecht gepland om dit nieuw productsegment onder de aandacht te brengen. Laadpalen maken hier als nieuwste toepassing deel van uit.

Terug naar boven