SMARTLINE: een slim gamma producten voor de schoonmaak markt

woensdag 24 juni 2015

SMARTLINE: een slim gamma producten voor de schoonmaak markt

woensdag 24 juni 2015
WAAK heeft in zijn unit Conditionering & Logistiek een afdeling schoonmaak waar we enkele eigen producten ontwikkeld hebben en produceren. Een voorbeeld hiervan is ons uniek ALL-FIX® ophangsysteem voor stelen.
Onze
core business in deze afdeling is het vervaardigen van aluminium steelwerk en glasvezelstelen. Daarnaast treden we ook op als fabrikant van producten ontwikkeld door onze klant.

Dankzij een nauwe samenwerking tussen onze diensten verkoop, aankoop en productie is in onze schoonmaakafdeling een volledig nieuwe lijn aluminium stelen ontwikkeld.

De huidige trend bepaalt dat we steeds vaker aanvragen krijgen van klanten die stilaan afstappen van Aziatische import en kiezen voor de flexibiliteit en kwaliteit van een Europese leverancier. We spreken over veel grotere volumes waardoor een sterk gestandaardiseerd product zich opdrong.

Om tot een competitief aanbod te komen, werd echter niet beknibbeld op kwaliteit, wel integendeel. Het eindproduct is het gevolg van een doorgedreven standaardisatie op vlak van buislengte, diameters, kleuren, handvaten en zeker ook wat de verpakking betreft. De doos is volledig nieuw ontwikkeld om tot een maximale efficiëntie te komen op vlak van stevigheid, afmetingen en positionering op pallet. Hierdoor is het nu mogelijk om enkelvoudige stelen rechtopstaand op een pallet te plaatsen wat veel kostenefficiënter is voor o.a. transport.

Niet toevallig werd voor deze lijn de naam SMARTLINE gekozen: deze weerspiegelt perfect de filosofie achter het product.

Klanten die wensen in te stappen in het SMARTLINE concept kunnen nu reeds bij ons terecht. Voor meer info: clean@waak.be.

Terug naar boven