WAAK behaalt opnieuw het Voka charter Duurzaam Ondernemen

vrijdag 17 juli 2020

WAAK behaalt opnieuw het Voka charter Duurzaam Ondernemen

vrijdag 17 juli 2020
Op 25 juni 2020 vond bij WAAK de jaarlijkse audit van VOKA plaats in het kader van Duurzaam Ondernemen. Verschillende van onze projecten werden onder de loep genomen én opnieuw positief beoordeeld.

WAAK werkte het afgelopen jaar aan thema’s als gendergelijkheid en circulaire economie en investeerde in zonnepanelen, isolatie en regenwaterrecuperatie. Daarnaast namen we deel aan De Warmste Week en ontwikkelden we een flextafel en balance score card voor maatwerkbedrijven. Verder stond Ergo@work centraal net als de verdere uitbouw van onze ZOWE projecten.

Als resultaat van onze inspanningen krijgen we voor de 17de keer op rij het jaarcertificaat van het VOKA Charter Duurzaam ondernemen én slepen we het internationaal erkende UNITAR-certificaat van CIFAL Flanders in de wacht. Bovendien zijn we er in geslaagd om dit jaar alle Sustainable Development Goals van de VN te behalen, maar liefst 17 in totaal.

We willen dan ook al onze medewerkers nogmaals bedanken voor hun inspanningen van de afgelopen jaren. Door samen duurzaam te ondernemen en onze activiteiten zo te organiseren dat ze passen in het kader van circulaire economie kunnen we de toekomst van WAAK veilig stellen. Iets waar we vandaag terecht trots op mogen zijn.

Wil je ook werken aan duurzaam ondernemerschap? Meer informatie via https://voka.be/vcdo.


Terug naar boven