Al 250 aanwervingen dit jaar. Da's WOW!

WAAK - aanwervingen - jobs

250 spreekt tot de verbeelding, gezien een volledig jaar slechts 220 werkdagen telt. Dat betekent dat dagelijks meer dan één nieuwe medewerker WAAK binnenstapt!

Geen grote slogans, geen grote campagnes maar het uitnodigende en constructieve werk van elke dag: dat resulteert in de aanwerving van nu al 250 nieuwe collega’s in 2021. En da’s een record!

Missie vervuld, want de bestaansreden van WAAK is het maximaal realiseren van duurzame tewerkstelling voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Naast de 200 maatwerkers - mensen met een afstand tot arbeidsmarkt -hebben we ook 50 nieuwe collega’s in ondersteunende en leidinggevende functies WAAK mogen verwelkomen: technici, managers, ingenieurs, orderbegeleiders, maatschappelijk assistenten, calculators, IT’ers, werkbegeleiders, supply chain verantwoordelijken enzovoort.

Met meer dan 2 000 medewerkers is WAAK één van de grootste werkgevers in Zuid-West-Vlaanderen. Strategisch wordt gekozen voor prospectie op ecologische en duurzame economie en dat blijkt voor medewerkers een belangrijk argument te zijn om voor WAAK te kiezen. 

Benieuwd wat WAAK nog meer te bieden heeft als werkgever? Ontdek onze troeven en vacatures op www.werkenbijwaak.be  
 

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen