WAAK Klusbon

Vanaf november tot eind maart biedt WAAK Green & Clean een aanbod aan lokale klusjesdiensten. Een ploeg van 4 medewerkers komt een halve of volledige dag bij je langs en knapt de klussen op die je nu al zo lang uitgesteld hebt of waarvoor je nooit tijd hebt. Of nog: je kan deze bon als geschenk geven aan je ouders of aan je vrienden die een aantal helpende handen nodig hebben. De Green & Clean medewerkers voeren de opdrachten volgens jouw instructies met de meeste zorg uit. Zo hebben ze menig klant al gelukkig gemaakt met het opruimen van zolders, kelders en tuinhuizen, het afwassen en opbergen van tuinmeubelen, het winterklaar maken van een tuintje.

Waar wij u mee kunnen helpen:

Onze Green & Clean medewerkers kunnen u helpen met o.a.:

  • Opruimen van kelder, zolder, garage, tuinhuis, enz.
  • Opruimen van bouwafval
  • Afwassen en bergen van tuinmeubelen en schuren van het terras of schoonmaken van de veranda met jouw producten
  • Verhuizen van zware voorwerpen op het adres zelf, bv. van garage naar zolder
  • Winterklaar maken van tuin

Staat uw klusje niet in het rijtje? Neem gerust contact op met ons om verder af te stemmen.


Keuze uit 2 formules:

  • 4 uur hulp: 250 euro, incl. btw
  • 7 uur hulp: 425 euro, incl. btw

De prijs is exclusief containerkosten voor het afvoeren van afval of meubilair. Een ploeg van 4 medewerkers komt met het nodige werkmateriaal en eventueel een aanhangwagen. Afstand: binnen een straal van maximaal 15 km. Periode: van midden november tot eind maart afhankelijk van de capaciteit.


Geïnteresseerd?

Je belt naar Ann Van Belle op T 056 36 34 34 of mailt naar E marketing@waak.be met je specifieke vraag. Een foto meesturen helpt soms om de aard en/of de omvang van een klus te kunnen inschatten. We passen ons zoveel mogelijk aan je wensen aan; als we de klus maar op een veilige manier binnen het tijdsbestek kunnen klaren!


Terug naar boven