JAARLIJKSE ZOMERSLUITING WAAK is gesloten van 21/07 t.e.m. 15/08. Meer info

Fruy Catering: zeldzame tomatensoorten

WAAK - Fruy catering

Tomaten komen in alle vormen, geuren, kleuren en smaken. De vruchtgroente is ook de grote passie van Xavier Fruy, zaakvoerder bij Fruy Catering uit Heule. Hij kweekt samen met WAAK lekkere biologische tomaatjes en andere groente voor zijn gerechten in de serres van WAAK.

Fruy Catering brengt de stijl en kwaliteit van fijne restaurants naar meer dan 500 evenementen per jaar. Verse topproducten zijn daarvoor essentieel en dus start Fruy in mei een nieuwe kweek in WAAK Plantenkwekerij. Om en bij de 40 soorten courgettes, tomaten en pepers worden uitgezet over de tunnelserres van WAAK, goed voor 120m² teeltoppervlakte. Gedurende 5 maanden zorgen de medewerkers van WAAK voor de teelt en de oogst van deze groentes. Het sproeien met pesticiden is hierbij uit den boze.

Golden Chick, Green Zebra, Kiekenvilla, Tigerella of Purple Perfect, het zijn slechts enkele van de vele namen die in de plantenkwekerij van WAAK zullen groeien.

WAAK - Fruy catering

WAAK en Fruy Catering zijn zo goed als buren en we delen dezelfde duurzame waarden. Het leek me een leuk idee om samen absolute versheid en kwaliteit te garanderen. Ik ben zot van tomaten, ze bestaan in alle kleuren, geuren, vormen, smaken en zuurtegraden, ze zijn zo lekker en ze kweken makkelijk.

Xavier Fruy, zaakvoerder Fruy Catering

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen