Techniek Happening

MENSgericht ondernemen gaat bij WAAK hand in hand samen met TECHNIEK en INNOVATIE. Daarom zet WAAK Elektrische Bedradingssystemen de deuren geregeld open voor al wie gebeten is door technologie en innovatie.

De eerste editie vond plaats op dinsdag 3 juli 2018. Je kon zelf ontdekken hoe het bij Elektrische Bedradingssystemen in zijn werk gaat, en kon er ons performant state-of-the-art machinepark bekijken en de productie zien.

Kon je er niet bij zijn? Je kan je nog steeds inschrijven, en wie weet word je uitgenodigd voor een persoonlijke rondleiding.

Getuigenissen

 • Bart Dheedene – Verantwoordelijke Productiemiddelen

  Ik werk reeds 21 jaar voor WAAK, en ben gedurende deze periode geëvolueerd van technieker/hersteller naar verantwoordelijke van de productiemiddelen.

  Dagelijks zorgen we ervoor dat de productie kan beschikken over een up to date machinepark. De combinatie van de techniek en het sociale contact met onze dankbare doelgroep, zorgt ervoor dat het hier uitdagend en aangenaam werken is.

 • Anja Van Parys – Teamverantwoordelijke montage

  Verantwoordelijkheid, meedenken met de organisatie, continue verbeterproces, aansturen van een team, oog voor kwaliteit, planning en organisatie, KPI’s nastreven en rendementen opvolgen, persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden,... kortom, een boeiende technisch-leidinggevende functie, waar de mens centraal staat.

 • Hester Van der Steen – Medewerker META

  Ik zoek oplossingen om mensen met andere mogelijkheden aangepast werk te kunnen geven. Dit is een dagelijkse interactieve zoektocht naar creatieve en technische aanpassingen (LEAN, ergonomie, hulpmiddelen, software, elektronica, …) waarmee we moeilijk werk eenvoudig maken.

 • Harm Vandamme – Medewerker Projectbouw

  Productiemiddelen op een ergonomisch verantwoorde manier ontwikkelen en aanpassen aan de noden van onze doelgroepmedewerkers boeit mij enorm! Dit doen op een kostenbewuste en kwaliteitsvolle manier is dan ook een enorme uitdaging!

 • Bjorn Ostijn – Projectontwikkelaar

  Een technische functie binnen een maatwerkbedrijf is méér dan technische oplossingen bieden op maat van onze klanten. Het is elke dag meewerken aan het continu optimaliseren en technisch ondersteunen van de productieafdelingen met het oog op maximale ontplooiing van onze doelgroepmedewerkers en het afleveren van kwalitatieve producten. Dat is mijn missie!

 • Geert Verheye – Teamverantwoordelijke basisafdeling

  WAAK innoveert regelmatig in het machinepark wat telkens nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Niet alleen de doelgroep, maar ook wij als leidinggevende krijgen alle kansen om onze talenten verder te ontplooien. Het goed contact met onze medewerkers maakt bovendien dat – ook tijdens drukke periodes – het aangenaam werken is!

Terug naar boven