Werken bij WAAK

Afbeelding
WAAK - Kijkdag Maatwerkcoach

Kijkdag - maatwerkcoach

Groene, handige of spik en span vingers, in WAAK zijn we nog op zoek naar Maatwerkcoaches voor onze diensten op locatie (Inhouse Enclavewerk, Groendienst en Schoonmaakdienst).

Spreekt Maatwerkcoach worden bij WAAK je aan, maar ben je nog niet 100% zeker welke richting je exact uit wil? Geen probleem, kom op vrijdag 14 april tussen 16u en 19u vrijblijvend langs op onze kijkdag. We leiden je graag rond.

Meer info en inschrijven

Ligt jouw toekomst ook bij WAAK?

WAAK is niet zomaar een werkgever. Vanuit onze missie gaan we resoluut voor duurzame relaties. Niet alleen met onze klanten maar vooral met onze medewerkers. We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s in ondersteunende en leidinggevende functies. Werkzekerheid is een grote troef bij WAAK. Bovendien kan je hier maximaal kansen grijpen om je eigen potentieel en talenten te ontwikkelen.

Onze jobs:

WAAK maatwerkbedrijf Kuurne

Leidinggevende en ondersteunende functies

Om een geschikte werkomgeving te creëren voor onze maatwerkers werken we met heel wat enthousiaste collega's in leidinggevende en ondersteunende functies zoals Sales & Marketing, HR, IT, Ergonomie, Financiële dienst enzovoort.

Bekijk onze vacatures

WAAK - enclave TVH

Een WOW-job als maatwerkcoach

Ben jij een sociaalvaardig iemand die graag voor anderen het verschil maakt? Laat dan zeker van je horen. We hebben je coaching skills hard nodig.

Bekijk onze vacatures

WAAK maatwerkbedrijf

Een job als maatwerker

Zoek je een job op maat waarbij rekening wordt gehouden met je sterktes of beperkingen? Dan is een job als maatwerker iets voor jou!

meer info

Jobstudenten

Een studentenjob bij WAAK is een verrijkende ervaring. 

meer info

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen