Eindejaarssluiting WAAK is gesloten van 25-12 tot 03-01-2024. Meer info

Jobs op maat

Afbeelding
Infodag Schoonmaakdienst

Infodag - maatwerkers

We bieden een boeiende en afwisselende job, een degelijke verloning en vooral: een duurzame tewerkstelling in een mensgerichte organisatie!

We zijn op zoek naar mensen met een goedkeuring collectief maatwerk (CMW) en Individueel Maatwerk (MW) die onze Schoonmaakdienst willen versterken. Geïnteresseerd of wil je gewoon weten wat deze job inhoudt? Kom gerust af naar onze infodag op dinsdag 7 november.

Meer info en inschrijven

Werken als maatwerker

Beschik je over een erkenning om te werken in een maatwerkbedrijf, over een SINE-attest of een VOP-erkenning? Dan ben je bij WAAK aan het juiste adres om een job op maat te krijgen.

WAAK beschikt steeds over een uitgebreide waaier aan vacatures, voor allerlei activiteiten en afdelingen. Een aantal voorbeelden: monteur, elektromontagemedewerker, medewerker groendienst, machine-operator, medewerker schoonmaakdienst, magazijnmedewerker enzovoort.

Wij gaan uit van de sterktes, verwachtingen en mogelijkheden van mensen en proberen op die manier een duurzame en boeiende job aan te bieden.

Beschik je over een goedkeuring of erkenning? Neem gerust contact op met ons. We vertellen je graag hoe het is om in WAAK te werken.

Beschik je nog niet over een goedkeuring maar heb je door een arbeidsbeperking eventueel recht? Neem dan contact op met je plaatselijke werkwinkel. Zij zullen je verder helpen in het traject en daarna doorverwijzen naar WAAK.

WAAK - consulent instroom & rekrutering
Vragen over onze jobs op maat?

Neem gerust contact op met onze consulenten Instroom & Rekrutering. 

jobsopmaat@waak.be
T +32 56 36 34 34

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen