Eindejaarssluiting WAAK is gesloten van 25-12 tot 03-01-2024. Meer info

Jobstudenten

WAAK - jobstudenten

Werken als jobstudent bij WAAK

Een studentenjob bij WAAK is een verrijkende ervaring. Je gaat aan de slag tussen onze eigen medewerkers en je kunt kiezen uit verschillende afdelingen. Elk jaar zijn er zo’n 250 studenten aan de slag in WAAK. Ook dit jaar zoeken we enthousiaste studenten die graag een mooi centje bijverdienen. 

Je kan aan de slag in WAAK tijdens de schoolvakanties maar ook tijdens het schooljaar. Misschien heb je wel een lesvrije dag die je wilt invullen met een leuke job.

Een studentenjob tijdens de ZOMERVAKANTIE: 

Als student kan je aan de slag tijdens de zomervakantie. We hebben studentenjobs beschikbaar in verschillende afdelingen: Kabelassemblage, Metaalassemblage, Groendienst, Plantenkwekerij of op de productievloer bij één van onze klanten.

Momenteel kan je je nog niet inschrijven voor de volgende zomervakantie.

Een studentenjob tijdens het SCHOOLJAAR:

Een studentenjob bij WAAK buiten de schoolvakanties? Dat kan! In de afdeling Kabelassemblage kan je aan de slag voor één of meerdere (halve) dagen per week doorheen het schooljaar. Voorwaarde: je moet minstens 15 volle of 30 halve dagen kunnen werken in de loop van het schooljaar. We zoeken studenten voor elke dag in de week, niet enkel op woensdag of vrijdag.

Interesse? Neem contact op met ons via studentenjobs@waak.be

WAAK - jobstudenten
Ik werkte afgelopen zomer mee in de afdeling Kabelassemblage waar ik de eindmontage deed voor NOVY, één van de grotere klanten van WAAK. Het werk op zich is niet moeilijk maar je moet wel goed doorwerken om de opdrachten op tijd klaar te krijgen. Dat is leuk want op die manier verveel je je geen moment. Ik ben heel tevreden met mijn vakantiejob in WAAK. Goede communicatie over de jobinhoud, een correcte loonregeling en vooral een hele toffe ploeg om mee samen te werken.
Jochen Lannoy, jobstudent Kabelassemblage
WAAK - jobstudenten
In september werkte ik mee met de Groendienst van WAAK. Mijn zus deed ook een vakantiejob in WAAK en via haar wist ik dat hier leuk werken is. Er wordt heel wat gelachen maar het is ook serieus werken. Ik ga samen met een werkbegeleider en een groepje maatwerkers elke dag op verplaatsing om bij klanten het groenonderhoud te doen: gras afrijden, onkruid wieden enzovoort. In de zomer is een job in de buitenlucht gewoon fantastisch. Volgend jaar kom ik zeker terug!
Twan Deneut, jobstudent Groendienst
WAAK - jobstudenten
Ik ben Luka, 20 jaar en studeer Maatschappelijke Veiligheid in Vives Kortrijk. Ik koos voor een vakantiejob bij de groendienst van WAAK omdat ik ervan hou om veel buiten te zijn. Het werk is fysiek zwaarder dan een job aan een productielijn maar je hebt veel vrijheid. We werken elke dag op een andere locatie en bovendien vind ik de werkuren echt ideaal. Volgend jaar kom ik zeker terug, weer bij de groendienst.
Luka Verbeke, jobstudent Groendienst
WAAK - jobstudenten
Dit is mijn derde jaar als jobstudent bij WAAK. Ik werkte eerder al in de afdelingen Metaalassemblage en Verpakkingswerk en nu Kabelassemblage. Ook veel van mijn vrienden doen hier een vakantiejob. Ik raad het iedereen aan! Er is een leuke en collegiale sfeer. Een vakantiejob bij WAAK is niet alleen boeiend, het is ook een goede bijverdienste waarmee ik wel eens een extraatje kan kopen tijdens het schooljaar.
Isa Schietkat, jobstudent Kabelassemblage
WAAK - jobstudent
Ik ga elke dag uitwerken met een ploegje bij TVH in Waregem. Daar werken we mee in het magazijn als orderpicker. We vertrekken in WAAK om 11u en zijn om 19u10 terug, wat voor mij een ideale uurregeling is. Het werk op zich is niet moeilijk maar je moet wel goed doorwerken om de opdrachten op tijd klaar te krijgen.
Xenia Maes, jobstudent Inhouse Enclavewerk
Contact Jobstudenten WAAK
Vragen over werken bij WAAK als jobstudent?

Neem gerust contact met mij op.

Fien Vandecasteele
HR Officer

studentenjobs@waak.be
T +32 56 36 23 50

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen