Jobstudenten

Afbeelding

Werken als jobstudent

Tijdens de paas-, zomer- en herfstvakantie kun je als jobstudent (vanaf 17 jaar) aan de slag bij WAAK in verschillende afdelingen: Kabelassemblage, Metaalassemblage, Groendienst enzovoort.

Of misschien wil je tijdens het schooljaar werken als jobstudent. In de afdeling Kabelassemblage kan je aan de slag voor één of meerdere (halve) dagen per week. Voorwaarde: je moet minstens 15 volle of 30 halve dagen kunnen werken in de loop van het schooljaar.

Interesse? Contacteer ons voor meer info over beschikbaarheid, vergoeding enzovoort: studentenjobs@waak.be of bel naar 056 36 23 36.

WAAK - jobstudenten Inhouse
Ik ga elke dag uitwerken met een ploegje bij TVH in Waregem. Daar werken we mee in het magazijn als orderpicker. We vertrekken in WAAK om 11u en zijn om 19u10 terug, wat voor mij een ideale uurregeling is. Het werk op zich is niet moeilijk maar je moet wel goed doorwerken om de opdrachten op tijd klaar te krijgen.
Xenia Maes, jobstudent Inhouse Enclavewerk
WAAK - jobstudenten Kabelassemblage
Ik werk in de afdeling Kabelassemblage waar ik vooral montage- en testwerk doe voor Daikin, één van de grotere klanten van WAAK. Je wordt goed begeleid en alle communicatie voor aanvang van de vakantiejob was duidelijk. De verscheidenheid aan taken, gecombineerd met een leuke groep collega’s, maakt het een heel toffe en leerrijke vakantiejob.
Sofia Declercq, jobstudent Kabelassemblage
WAAK - jobstudent Metaalassemblage
Ik werk mee in de afdeling Metaalassemblage met het ontnesten van metaalplaten. Er heerst een heel fijne sfeer en iedereen is hulpvaardig. Als wij in productie bijvoorbeeld technische ondersteuning nodig hebben, springen de techniekers meteen bij. Het is leuk om zo samen te werken. Iedereen wil mee en zit op dezelfde lijn.
Arthur Lambrecht, jobstudent Metaalassemblage
WAAK - HR - Magali De Smedt
Vragen over werken bij WAAK als jobstudent?

Neem gerust contact met mij op.

Magali de Smedt
R&S Officer

studentenjobs@waak.be
T +32 56 36 23 36

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen