Jaarlijkse zomersluiting WAAK is gesloten van maandag 22-07 t.e.m. vrijdag 09-08, op donderdag 15-08 en vrijdag 16-08. Meer info

Missie, visie en waarden

WAAK - visie

Onze missie

WAAK creëert duurzame en aangepaste tewerkstelling met kansen tot zelfontplooiing voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Tewerkstelling

Tewerkstelling staat voor betaalde jobs met een economische meerwaarde. Een échte job om trots op te zijn.

Afstand tot de arbeidsmarkt

Afstand is een abstract begrip. De afstand tot de arbeidsmarkt van elke individu wordt door de VDAB gemeten. De oorzaak van de afstand kan zeer divers zijn: een handicap of een psychosociale problematiek. Tegenover de afstand staat meestal een subsidie maar dit is niet noodzakelijk om bij WAAK aan de slag te kunnen.

Duurzaam

We bieden een job met toekomst door in te zetten op duurzame groeimarkten. We creëren geen tijdelijke jobs maar werven aan voor onbepaalde duur.

Aangepast werk

We maken moeilijk werk gemakkelijk door o.a. in te zetten op technologie. We zoeken eenvoudig werk op de markt en bieden verschillende soorten werk aan.

Zelfontplooiing

We begeleiden mensen niet enkel op het werk maar ook daarbuiten. Er worden kansen gecreëerd op maat van de individuele mogelijkheden. We voorzien opleidingsmogelijkheden en doorstroomkansen binnen en buiten WAAK.

WAAK visie

Onze visie

We willen zoveel mogelijk op een normaal bedrijf gelijken. En toch willen we voortdurend onderstrepen hoe anders we zijn. Ja, we hebben geen makkelijk verhaal om te vertellen. Maar kijk, de dingen makkelijk maken is net waar we goed in zijn.

Ontdek onze visie

Onze waarden

Verantwoordelijkheid

Als er op jou gerekend wordt, dan krijgt wat je doet pas echt betekenis. Daarom rekenen we op mensen, we willen dat ze zich ontplooien. Hiervoor kunnen zij op óns rekenen.

Integriteit

Wie bij ons aanklopt, die krijgt een kans. Menselijke groei krijgt altijd voorrang op economische groei. Dit is hoe we ooit begonnen zijn en dit is hoe we voortdoen.

 

Eerlijkheid

We blijven altijd trouw aan onze waarden. Dus als klant weet je wat je aan WAAK hebt: een ja is een ja, en een nee is een nee. We maken geen beloftes die we niet kunnen nakomen. Op ons woord kan je een huis bouwen.

 

Respect

Zonder diep respect voor de mens en de wereld waarop hij leeft, kan je niet verantwoordelijk, integer en eerlijk zijn in alles wat je doet. Dus dit is de basis waarop alles steunt sinds 1965.

 

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen