Jaarlijkse zomersluiting WAAK is gesloten van maandag 22-07 t.e.m. vrijdag 09-08, op donderdag 15-08 en vrijdag 16-08. Meer info

Over WAAK

WAAK - maatwerkbedrijf Kuurne

WAAK is een maatwerkbedrijf met visie. Vanuit de overtuiging dat elke mens recht heeft op zelfontplooiing willen wij kansen scheppen, specifiek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit realiseren we al sinds 1965 door duurzame jobs voor hen te creëren.

Ook met onze klanten gaan wij langdurige partnerships aan want dit laat ons toe om toekomstgericht te werken. Tegelijk maken we hierdoor ook net het verschil als leverancier. 

WAAK gelooft bovendien niet enkel in een sociale maar ook in een ecologische economie. Door ons in het bijzonder te richten op circulaire samenwerkingen en op projecten die bijdragen aan een propere wereld zijn ook onze jobs verzekerd van een toekomst. Zo maken we de cirkel rond. 

WAAK focust zich op vier grote activiteitenclusters: industriële assemblagemontagewerkverpakkingswerk en een brede waaier van diensten op locatie, waarbinnen enclavewerking een steeds prominentere plaats inneemt. Wilgenschuttingen, reservoirstelen en plantgoed zijn eigen producten van WAAK.

Lees hier ons Jaarverslag 2023

Vyncke
Addax
Barco
Bizbike
Brouwerij Vander Ghinste
Creapack
Dekimo
Decathlon
EEG
Fountain
Locinox
Gourmand
Linum
Savic
Saunier Duval
Novy
Nexans
Daikin
Schneider Electric
Renson
TVH
Vandenbulcke
Vaillant
Vandewiele
Stad Kortrijk
Fluvius
ABB
Satellic
Smappee
Belintra

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen