Over WAAK

WAAK montage

Maatwerkbedrijf

WAAK is een maatwerkbedrijf met visie. Vanuit de overtuiging dat elke mens recht heeft op zelfontplooiing willen wij kansen scheppen, specifiek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit realiseren we al sinds 1965 door duurzame jobs voor hen te creëren.

Ook met onze klanten gaan wij langdurige partnerships aan want dit laat ons toe om toekomstgericht te werken. Tegelijk maken we hierdoor ook net het verschil als leverancier. 

WAAK gelooft bovendien niet enkel in een sociale maar ook in een ecologische economie. Door ons in het bijzonder te richten op circulaire samenwerkingen en op projecten die bijdragen aan een propere wereld zijn ook onze jobs verzekerd van een toekomst. Zo maken we de cirkel rond. 

Lees hier ons Jaarverslag 2021

WAAK - missie

VZW

Als vzw investeert WAAK alle middelen rechtstreeks terug in de organisatie. Dankzij onze overheidssubsidie slagen we er ook in om de afstand tot de arbeidsmarkt van onze maatwerkers daadwerkelijk te overbruggen.

WAAK - cable assembly

Focus

WAAK focust zich op vier grote activiteitenclusters: industriële assemblagemontagewerkverpakkingswerk en een brede waaier van diensten op locatie, waarbinnen enclavewerking een steeds prominentere plaats inneemt.

Wilgenschuttingen, reservoirstelen en plantgoed zijn eigen producten van WAAK.

Onze klanten

Vyncke
Addax
Barco
Bizbike
Brouwerij Vander Ghinste
Creapack
Dekimo
Decathlon
EEG
Fountain
Locinox
Gourmand
Linum
Savic
Saunier Duval
Novy
Nexans
Daikin
Schneider Electric
Renson
TVH
Vandenbulcke
Vaillant
Vandewiele
Stad Kortrijk
Fluvius
ABB
Satellic
Smappee
Belintra

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen