Jaarlijkse zomersluiting WAAK is gesloten van maandag 22-07 t.e.m. vrijdag 09-08, op donderdag 15-08 en vrijdag 16-08. Meer info

Metaalassemblage

WAAK metaalassemblage

Metaalassemblage van a tot z

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor metaalassemblage die mee z’n schouders zet onder uw hele productieflow? Dan kan WAAK echt het verschil maken. Van high-tech metaalbewerking tot manuele assemblage: doorheen het hele proces nemen we elke gewenste taak van u over. Maar we doen zelfs nog véél meer. Want ook onze supply chain experts, ervaren co-engineers en LEAN-specialisten staan met al hun kennis klaar om uw productieprocessen te begeleiden naar efficiënte industrialisatie. 

We maken niet enkel de bekasting, maar assembleren ook de hele laadpaal.

WAAK neemt binnen uw hele productieketting taken over. We nemen indien nodig zelfs de hele metaalassemblage van a tot z voor onze rekening, en laten elke stap naadloos op de volgende aansluiten. Kortom, uw metaalassemblage laten outsourcen bij WAAK is kiezen voor een handig totaalpakket.

WAAK_metaalassemblage_prototype

Van tekening naar product

Een tekening of idee aanleveren om het geassembleerde product verpakt weer op te halen? Bij WAAK kan het. Want bij ons werken mens en machine efficiënt samen. Een state-of-the-art machinepark stuurt ons veelkoppige team van metaalbewerkers, assemblagemedewerkers en verpakkers aan. Zo blijft ook onnodig transport achterwege.

 

WAAK_metaalassemblage_LVD-fiberlaser

Van prototyping naar industrialisatie

WAAK voert niet enkel uit. We begeleiden ook processen en tillen uw hele productieflow naar een hoger niveau. Vanaf het eerste prototype werkt u samen met onze ingenieurs toe naar een LEAN-productielijn en een geoptimaliseerde output. Bovendien staat ook onze supply chain klaar om grondstoffen en componenten maximaal te laten renderen.

WAAK, dé betrouwbaarste partner voor metaalassemblage

Net omdat WAAK een maatwerkbedrijf is, is het één van meest betrouwbare partners op vlak van metaalassemblage. Want we houden doorheen elk proces voortdurend de vinger aan de pols.

Onze samenwerkingen gaan vrij ver, omdat ze gebaseerd zijn op duurzaamheid en vertrouwen.

Als maatwerk geven wij de voorkeur aan duurzame samenwerkingen. Omdat ze voor ons kunnen omgezet worden in duurzame jobs voor onze maatwerkers. Wat dit betekent voor onze klanten? Dat we voor hen heel ver gaan op vlak van engagement. Co-design, co-engineering, supply chain-ondersteuning, LEAN process building, technologische investeringen, … Kortom, we go the extra mile. 

WAAK - metaalassemblage Phoenix

Waterdichte kwaliteitscontrole

De kwaliteit van onze output stijgt ver boven de norm uit. Doordat we elke stap in het assemblageproces bewaken met zeer geavanceerde technieken. Van “on screen”-instructies, cameraherkenning en doorgedreven steekproeven, tot testen en afregelen. We streven naar perfectie. 

AAK_metaalassemblage_snijden

Leverbetrouwbaar

Onze grote ervaring op vlak van just-in-time-leveringen is onze garantie dat een levering steeds op het afgesproken moment gebeurt. Nooit te laat. Dankzij onze ultragedetailleerde werkschema’s. En ook nooit te vroeg, dankzij onze eigen opslagcapaciteit.

Een overzicht van onze specialisaties:

WAAK_specialisatie_assemblage-van-a-tot-z
Assemblage van A tot Z
Ponsen
Ponsen
WAAK_specialisatie_boren
Boren
Plooien
Plooien
WAAK_specialisatie_Knippen-en-zagen
Knippen en zagen
WAAK_specialisatie_Manueel-laswerk
Manueel laswerk
Persen
Persen
WAAK metaalbewerking - manueel ontbramen
Manueel ontbramen
WAAK_specialisatie_volautomatisch-lasersnijden
Volautomatisch lasersnijden
WAAK_specialisatie_Montage-van-onderdelen
Montage van onderdelen
WAAK_specialisatie_Poederlakken
Poederlakken
WAAK_specialisatie_Robotlassen
Robotlassen
WAAK_specialisatie_verpakking-en-stockage
Verpakking en stockage

Customer cases:

WAAK Belintra

Belintra kiest resoluut voor WAAK Metaalassemblage

Al 12 jaar werken Belintra en WAAK samen. Belintra is koploper voor wat betreft de ontwikkeling van slimme logistieke oplossingen voor zorginstellingen en ziekenhuizen. De metaalbewerking en montage gebeuren in WAAK, de klantenspecifieke afwerking vindt plaats in Belintra’s productieruimte. Niet alleen op technisch vlak sluiten beide bedrijven naadloos op elkaar aan, ook het feit dat WAAK dagelijks bezig is met de zorg van mensen, is koren op Belintra's molen. Het biedt het bedrijf geloofwaardigheid tegenover haar klanten in de zorgsector.

Lees hier meer over deze case

WAAK medewerker maakt een Smappee laadpaal voor elektrische wagens

WAAK heeft hand in Smappee's slimme laadpalen

Smappee produceert energiebeheerssystemen en slimme laadpalen voor bedrijven en particulieren. Omdat elektrisch rijden in de lift zit, is ook de vraag naar laadpalen enorm toegenomen. Voor een deel van het productiewerk doet het bedrijf beroep op de gespecialiseerde handen van de Metaalassemblage-afdeling van WAAK. Niet alleen gebeuren de meeste metaalbewerkingen in WAAK, ook de assemblage van de verschillende stukken en de elektronisch eindtest vinden er plaats.

Lees hier meer over deze case

WAAK - Kristof Hots
Ik hoor graag meer over uw project!

Kristof Hots
Directeur Marketing & Sales

kristof.hots@waak.be
T +32 56 36 34 34

Onze klanten

Vyncke
Addax
Barco
Bizbike
Brouwerij Vander Ghinste
Creapack
Dekimo
Decathlon
EEG
Fountain
Locinox
Gourmand
Linum
Savic
Saunier Duval
Novy
Nexans
Daikin
Schneider Electric
Renson
TVH
Vandenbulcke
Vaillant
Vandewiele
Stad Kortrijk
Fluvius
ABB
Satellic
Smappee
Belintra

Ja, ik wens meer informatie Metaalassemblage

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen