Jaarlijkse zomersluiting WAAK is gesloten van maandag 22-07 t.e.m. vrijdag 09-08, op donderdag 15-08 en vrijdag 16-08. Meer info

Waarom werken met WAAK?

WAAK - Inhouse enclave Bizbike

Waarom klanten voor WAAK kiezen?

Omdat ze bij ons zeker zijn van het beste partnership. Performantie, betrouwbaarheid, efficiëntie, knowhow, een brede waaier aan diensten, … Bij WAAK zit alles onder één dak. Reken daarbij onze sterke klantgerichtheid en onze duurzame aanpak en u krijgt een aantrekkelijk, hedendaags totaalpakket.

Onze Unique Selling Points

Dat het échte verhaal en de missie van een onderneming ook voor klanten steeds belangrijker wordt, dat is duidelijk. Toch blijven overwegend commerciële criteria de bovenhand halen bij de selectie van een nieuwe leverancier.

Wat maakt WAAK dan zo uniek?  Onze klanten bevestigen dat volgende 3 elementen doorslaggevend zijn om voor WAAK te kiezen als leverancier:

WAAK - kwaliteitscontrole
1. De hoge graad van betrouwbaarheid op vlak van kwaliteit als leverbetrouwbaarheid.

Als maatwerkbedrijf voeren wij een zeer intensief kwaliteitsprogramma door. Cameraherkenning, uitvoerige testing, poka-yoke-systemen, systematische steekproeven: bij ons krijgt zero-defect output een nieuwe betekenis. Door onze strakke monitoring van timings staan we bovendien ook gekend als uitzonderlijk leverbetrouwbaar.

WAAK - hightech machinepark
2. De performantie van WAAK, zeker ook als total solution provider.

WAAK is veel meer dan een leverancier. WAAK is een performante partner die de klant ondersteunt waar nodig. Met automatisatie binnen een hightech machinepark. Met co-engineering voor de bouw van specifieke installaties. Met opvolging van de supply chain. Met voorraadbeheer, transport, just in time leveringen en noem maar op. Eén partner voor industriële assemblage, manuele montage, verpakkingswerk én externe dienstverlening zoals onderhoud of enclavewerking. Bij WAAK vind je alles onder één dak. En wat we niet kunnen aanbieden, daarvoor zoeken we een interessant alternatief.

 

WAAK - duurzaam karakter
3. Het duurzame karakter van WAAK als organisatie en als handelspartner

WAAK is een mooi bedrijf. In alles wat we ondernemen, zit de ziel van onze missie. Sociaal en ecologisch engagement gaan bij ons hand in hand met een sterke economische visie. Onze jobs, de producten die bij ons gemaakt worden, de partnerships die we aangaan: bij WAAK is alles gericht op een lange levensduur.

 

WAAK - Kristof Hots
Interesse in een samenwerking?

Neem gerust contact met mij op.

Kristof Hots

Directeur Sales & Marketing

kristof.hots@waak.be

T +32 56 36 34 34

Circulaire projecten

Als pionier op vlak van circulair ondernemen zet WAAK voor zijn klanten graag al zijn knowhow in. Wij zoeken hiervoor actief naar duurzame partnerships met activiteiten voor de lange termijn.

Lees meer over Circulaire projecten
WAAK - samenstellen pakketten

Verpakkingswerk

Verpakkingswerk met een enorme kwaliteitszorg, een brede waaier aan inpaktechnieken en strikt getimede leveringen. Dat is kiezen voor WAAK.

Lees meer over Verpakkingswerk
WAAK - montage

Montagewerk

Een ervaren partner voor de manuele montage en afwerking van uw product? Dat is WAAK. Ontdek onze brede waaier aan diensten!

Lees meer over Montagewerk

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen