WAAK presenteert cleaning tools op Interclean Amsterdam (14 – 17 mei)

02 mei 2024
WAAK Smartline handle

WAAK is een Europese fabrikant van private label cleaning tools. Van 14 tot 17 mei zetten we onze cleaning tools in de kijker op de beurs Interclean in Amsterdam, het grootste, professionele schoonmaakevent ter wereld. 

Als bedrijf bieden we onze klanten een breed gamma aan met telescoopstelen, reservoirstelen en onze gepatenteerde All Fix-ophangsystemen. Onze klanten krijgen de mogelijkheid om onze basisproducten te personaliseren en aan te passen zodat ze deze in hun productgamma kunnen integreren. Ons doel hierbij is om producten met ‘added value’ te creëren. Dat wil zeggen dat we door één of meerdere bewerkingen toe te passen, we aan de basiseigenschappen van de cleaning tools extra functionaliteiten of voordelen toevoegen. Dat kan van esthetische of functionele aard zijn waardoor het product duurzamer, ergonomischer, efficiënter of aantrekkelijker wordt. 

Voorbeelden hiervan zijn het aanbrengen van lasermarkeringen, tampondrukken, in-mold logo’s voorzien, anodiseren, poederlakken… WAAK beschikt over alle noodzakelijke tools en machinery hiervoor. Ons bedrijf is verticaal georiënteerd waardoor je alles onder één en hetzelfde dak terug vindt. Onze productiefaciliteiten bevinden zich dan ook volledig in België, wat klanten te allen tijde zekerheid van levering garandeert.

Als bedrijf dragen wij tot slot ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo zijn onze grondstoffen zoveel mogelijk lokaal geproduceerd en voor onze cleaning tools maken we ook maximaal gebruik van gerecycleerde kunststoffen 

Added value, zekerheid, stabiliteit en duurzaamheid, dat is wat wij onze klanten bieden.

Je ontdekt WAAK op Interclean: RAI Amsterdam: hal 3, stand 03.308

Ontdek ons volledige gamma aan private label cleaning tools

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen