Wilgenschutting op maat

Wilgenschutting op maat

Wilgenschutting op maat voor bedrijven en particulieren

Op zoek naar een degelijke natuurlijke afscherming? Kies dan voor een wilgenschutting. Deze 100% milieuvriendelijke afsluiting is robuust en houdt stand in de meest barre weersomstandigheden. Ze vergt bovendien amper onderhoud, gaat zeer lang mee en heeft een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Het plaatsen van wilgenschuttingen is één van de tuinspecialisaties van WAAK. Onze maatwerkers zijn goed opgeleid en heel bedreven in het vlechtwerk. Ze vlechten de schutting ambachtelijk ter plekke.

De combinatie van vlijtige creatieve handen en kwalitatieve materialen garanderen een resultaat dat helemaal voldoet aan de wensen van de klant.

We plaatsen wilgenschuttingen voor zowel bedrijven als particulieren.

WAAK_wilgenschuttingen op maat

Echt vakwerk

Het plaatsen van wilgenschuttingen is echt specialistenwerk. Als basis worden hardhouten palen gezet waarrond de wilgentenen ter plaatse vakkundig worden gevlochten en afgewerkt. Dit precisiewerkje is arbeidsintensief en vereist ervaring. Onze maatwerkers zijn hiervoor goed opgeleid. Alle werken worden steeds opgevolgd door een begeleider die ervoor garant staat dat alle vooropgestelde afspraken strikt worden nageleefd.

WAAK - wilgenschutting op maat

Weinig onderhoud

WAAK geeft advies voor het onderhoud van de schermen. Met natuurlijke oliën garanderen we een optimale levensduur. Voorts heeft een wilgenschutting amper onderhoud nodig. Ze is zeer sterk en trotseert barre weersomstandigheden.

WAAK - wilgenschutting voor bedrijven en particulieren

Goede prijs-kwaliteit

De prijs-kwaliteitsverhouding voor het plaatsen van een wilgenscherm is zeer goed. Op uw vraag bezorgen wij u een gratis en vrijblijvende offerte met advies. De gemiddelde prijs is 64 euro per m² (plaatsing en materialen inclusief).

Wilgenschutting op maat

Plaatsing van november tot eind maart

Wilgenschuttingen worden gevlochten met verse wilgentenen waardoor plaatsing enkel kan in de periode van november tot eind maartZo zijn de wilgentenen nog soepel en perfect op maat van uw terrein te plaatsen.

Wilgenschutting op maat

Uitermate veelzijdig

Het unieke van een wilgenschutting is dat ze in haast iedere vorm en maat kan gemodelleerd worden. Er zijn weinig beperkingen naar lengte, hoogte of buiging toe. Op uw vraag combineren we wilgenschuttingen met houten poorten of groenaanleg, zoals bv. siergrassen van eigen kweek.
 

WAAK - Steven Maes
Geïnteresseerd in een wilgenschutting?

Neem vrijblijvend contact met me op!

Steven Maes
Key Accountmanager

M sales@waak.be
T +32 56 36 34 34

WAAK - groenaanleg TVH

Duurzame groenaanleg voor bedrijven

Duurzame vergroening van bedrijfsterreinen is stevig in opmars. WAAK neemt hierbij al jaren het voortouw. Onze groenprofessionals bezitten een zeer grote plantenkennis, hebben veel ervaring inzake duurzame groenaanleg en tekenden intussen voor heel wat toonaangevende bedrijven een tuinproject op maat uit. 

Meer info

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen