Annual summer holidays WAAK is closed from Monday 22-07 until Friday 09-08, on Thursday 15-08 and Friday 16-08. More info

Wilgenschutting op maat

WAAK_wilgenschutting

Wilgenschutting op maat voor bedrijven en particulieren

Op zoek naar een degelijke natuurlijke afscherming? Kies dan voor een wilgenschutting. Deze 100% milieuvriendelijke afsluiting is robuust en houdt stand in de meest barre weersomstandigheden. Ze vergt bovendien amper onderhoud, gaat zeer lang mee en heeft een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Het plaatsen van wilgenschuttingen is één van de tuinspecialisaties van WAAK. Onze maatwerkers zijn goed opgeleid en heel bedreven in het vlechtwerk. Ze vlechten de schutting ambachtelijk ter plekke.

De combinatie van vlijtige creatieve handen en kwalitatieve materialen garanderen een resultaat dat helemaal voldoet aan de wensen van de klant.

We plaatsen wilgenschuttingen voor zowel bedrijven als particulieren.

Contacteer ons voor meer info

WAAK_wilgenschutting
Wilgenschutting op maat
WAAK - wilgenschutting voor bedrijven en particulieren
WAAK - wilgenschutting op maat - herstelling
Wilgenschutting op maat
WAAK - wilgenschutting op maat - herstelling
WAAK - wilgenschutting op maat
WAAK_wilgenschutting
WAAK - Wilgenschutting op maat
WAAK - Wilgenschutting op maat
WAAK - Wilgenschutting op maat
WAAK - Wilgenschutting op maat

Waarom kiezen voor een wilgenschutting?

Echt vakwerk

Het plaatsen van wilgenschuttingen is echt specialistenwerk. Als basis worden hardhouten palen gezet waarrond de wilgentenen ter plaatse vakkundig worden gevlochten en afgewerkt. Dit precisiewerkje is arbeidsintensief en vereist ervaring. Onze maatwerkers zijn hiervoor goed opgeleid. Alle werken worden steeds opgevolgd door een begeleider die ervoor garant staat dat alle vooropgestelde afspraken strikt worden nageleefd.

Weinig onderhoud

WAAK geeft advies voor het onderhoud van de schermen. Met natuurlijke oliën garanderen we een optimale levensduur. Voorts heeft een wilgenschutting amper onderhoud nodig. Ze is zeer sterk en trotseert barre weersomstandigheden.

Goede prijs-kwaliteit

De prijs-kwaliteitsverhouding voor het plaatsen van een wilgenscherm is zeer goed. Op uw vraag bezorgen wij u een gratis en vrijblijvende offerte met advies

Plaatsing van november tot eind maart

Wilgenschuttingen worden gevlochten met verse wilgentenen waardoor plaatsing enkel kan in de periode van november tot eind maart. Zo zijn de wilgentenen nog soepel en perfect op maat van uw terrein te plaatsen.

Uitermate veelzijdig

Het unieke van een wilgenschutting is dat ze in haast iedere vorm en maat kan gemodelleerd worden. Er zijn weinig beperkingen naar lengte, hoogte of buiging toe. Op uw vraag combineren we wilgenschuttingen met houten poorten of groenaanleg, zoals bv. siergrassen van eigen kweek.

WAAK_wilgenschutting
Ik heb een woning in Engelse cottagestijl en de wilgenschutting past er perfect bij. In de UK zijn wilgenschuttingen heel populair, dus daar hebben we de inspiratie gehaald. Het resultaat vind ik heel geslaagd. De medewerkers van WAAK hebben heel goed werk geleverd. Dat is niet alleen mijn mening, ik word ook heel vaak aangesproken door voorbijgangers die dat ook vinden!
Carine uit Lievegem
WAAK - wilgenschutting op maat - Lauwe
Ik kan eigenlijk kort zijn: het was professioneel, tot in de puntjes afgewerkt, vlot én snel. Ik ben heel tevreden en zou onmiddellijk opnieuw met WAAK in zee gaan.
Tania uit Lauwe
WAAK - wilgenschutting op maat - Kortrijk
Qua look past de wilgenschutting perfect bij onze mooie tuin. Het oogt heel natuurlijk. We zijn er dan ook heel tevreden over. Van buren en vrienden kregen we al heel veel positieve reacties. Het enige waar we enigszins spijt van hebben, is dat we de tuin niet volledig afgeschermd hebben met een wilgenschutting. Dat moeten we misschien nog aanpakken.
René uit Kortrijk
WAAK - wilgenschutting op maat - Kuurne
Alles is heel vlot verlopen. De wilgenschutting ziet er heel mooi uit. Het is een natuurlijk element in de tuin. Het gaat erin op, maar is tegelijk ook een echte eyecatcher. Ik overweeg sterk om nog een stuk bij te laten plaatsen. En opnieuw door WAAK uiteraard!
Franciska uit Kuurne
WAAK - wilgenschermen
Ik heb twee wilgenschuttingen laten plaatsen en ik ben heel tevreden van het eindresultaat. Alle afspraken zoals ze in de offerte stonden zijn nagekomen en het hele proces is ontzettend vlot verlopen. De mensen van WAAK hebben het project volledig in handen genomen en in goede banen geleid. Wat meer kan een mens zich nog wensen?
Anne uit Moorslede
WAAK - wilgenschutting op maat - Gullegem
WAAK heeft onze eerste wilgenschutting geplaatst. Omdat we er heel tevreden over waren, lieten we de herstelling ervan ook aan hen over. Het resultaat was opnieuw helemaal in orde. Ook het sociale aspect zorgt ervoor dat we de opdracht met veel plezier aan WAAK gaven.
Fanny uit Gullegem
Geïnteresseerd in een wilgenschutting?

Neem vrijblijvend contact met me op!

Steven Maes

Key Accountmanager

M steven.maes@waak.be

T +32 56 36 34 34

WAAK - groenaanleg TVH

Duurzame groenaanleg voor bedrijven

Duurzame vergroening van bedrijfsterreinen is stevig in opmars. WAAK neemt hierbij al jaren het voortouw. Onze groenprofessionals bezitten een zeer grote plantenkennis, hebben veel ervaring inzake duurzame groenaanleg en tekenden intussen voor heel wat toonaangevende bedrijven een tuinproject op maat uit. 

Meer info

Yes, I want more information

I'm interested in
We would love to hear more about your project!

Yes, I would like to subscribe to the newsletter

I would like to receive news on the following topics