Eindejaarssluiting WAAK is gesloten van 25-12 tot 03-01-2024. Meer info

WAAK op Bedrijvencontactdagen 2023 (13-14 dec)

20 november 2023
WAAK op Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo

Op woensdag 13 en donderdag 14 december (14u-21u) tekent WAAK present voor de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo, het grootste bedrijvennetwerkevent van Zuid-West-Vlaanderen. We gunnen je er een blik achter de WAAK-schermen en stellen graag onze jobs en activiteiten aan je voor. Bezoek ons op stand 4137 (hal 4), want misschien kunnen wij wel iets voor elkaar betekenen of ontdek je er de job van je leven.

WAAK Kabelassemblage

Op Bedrijvencontactdagen ontdek je WAAK Kabelassemblage: van kabels voor CV-ketels tot kabelbomen voor HVAC-toepassingen en powercables voor slimme meters en tellerbatterijen, de Kabelassemblageafdeling van WAAK is gespecialiseerd in het vervaardigen van allerhande elektrische kabels. Mocht je alle kabels naast elkaar leggen, dan zou je zo'n 15.563.000 meter geproduceerde kabel per jaar bekomen. Dat is de afstand van hier tot Australië.

Registreer je hier en bezoek onze stand

Productie power cables in WAAK Kabelassemblage

WAAK Metaalassemblage

WAAK beschikt ook over een Metaalassemblage-afdeling waar metalen producten van A tot Z gerealiseerd worden. Van metaalbewerking tot manuele montage, voor bedrijven die op zoek zijn naar een partner om hun productie aan uit te besteden, is het totaalpakket dat WAAK Metaalassemblage biedt een absolute must. Dankzij haar state-of-the-art machinepark kunnen alle gangbare metaalbewerkingen gerealiseerd worden. De afdeling produceert verschillende producten, gaande van laadpalen waarbij WAAK zowel de metalen behuizing, als de elektrische aansluiting en assemblage gerealiseerd, tot ziekenhuiskarretjes en schuifdeursystemen. Van die laatste bijvoorbeeld monteert WAAK er 1772 km per jaar, mocht je ze allemaal naast elkaar plaatsen. Dat is de afstand van Kuurne tot Zuid-Spanje.

Metaalbewerking in WAAK Metaalassemblage

WAAK Kunststofassemblage

In de Kunststofassemblage-afdeling krijgen kunststof spuitgietonderdelen toegevoegde waarde door het toevoegen van manuele of machinale bewerkingen. Van laseren tot stansen, lassen, tampondrukken en verlijmen, WAAK Kunststofassemblage beschikt over alle gangbare tools en haar medewerkers beheersen alle technieken om jouw plastic product te personaliseren.

WAAK Kunststofassemblage

WAAK Verpakkingswerk

De medewerkers van WAAK Verpakkingswerk hebben alle verpakkingstechnieken in de vingers. WAAK Verpakkingswerk maakt het verschil tegenover andere verpakkingsbedrijven door de kwaliteitsgaranties en verregaande service die zij bieden. Naast non food-producten heeft WAAK Verpakkingswerk ook een speciale geconditioneerde ruimte om voeding te verpakken. Per jaar verpakken de medewerkers van WAAK zo'n 10 miljoen pralines!

WAAK Verpakkingswerk

WAAK Diensten op locatie

WAAK stelt haar medewerkers onder nauwgezette begeleiding van professionals ook ten dienste van andere bedrijven. Zo kan een bedrijf ervoor kiezen om een maatwerkersteam van Inhouse Enclavewerk in te zetten op hun productievloer. Of men kan ervoor kiezen om schilderwerken aan de Schilderdienst van WAAK te outsourcen of om een beroep te doen op haar schoonmaakteams voor het onderhoud van burelen of andere (publieke) ruimtes. Tenslotte kan je als bedrijf of stad of gemeente ook je groenonderhoud aan WAAK Groendienst uitbesteden. Wat die laatste betreft, rusten wij steeds meer teams uit met elektrisch materieel. Waarom? Omdat we milieubewust willen werken, zo weinig mogelijk geluidshinder willen veroorzaken bij omwonenden en het gezonder is voor de gebruiker. 

WAAK Inhouse Enclavewerk Agristo

Naast het aanbieden van langdurige tewerkstellingsmogelijkheden wil WAAK als SDG Champion zoveel mogelijk duurzame of circulaire producten realiseren. We gaan daarbij liefst zo duurzaam mogelijk te werk. Maar daar vertellen we je graag meer over tijdens de Bedrijvencontactdagen.

Registreer hier uw bezoek

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen