Nieuwe employer branding campagne

WAAK - wow employer branding

Omdat WAAK groeit en bruist zijn we op zoek naar versterking. Met onze nieuwe employer branding campagne ‘WOWWAAK’ willen we in de eerste plaats sollicitanten prikkelen om voor WAAK te kiezen maar ook onze eigen medewerkers in de spotlight zetten. Want werken bij WAAK, da’s verrassend!

Veel mensen denken dat een job in de sociale economie niet voor hen is. Met de WOW-campagne willen we het tegendeel bewijzen want WAAK is niet zomaar een werkgever. Vanuit onze missie gaan we resoluut voor duurzame relaties. Niet alleen met onze klanten maar vooral met onze medewerkers. Werkzekerheid is dan ook een grote troef bij WAAK. We vormen een hecht en bruisend team dat met beide voeten stevig in de realiteit staat en met open blik naar de toekomst kijkt. Actieve ondernemerszin is wat ons allemaal bindt. Je krijgt veel opportuniteiten om eigen potentieel en talent ten volle te ontwikkelen.

Employer branding campagne

Werken bij WAAK, da's verrassend!

Met de campagne willen we tonen dat WAAK een verrassend bedrijf is. Want wist je dat we bij WAAK elke dag voor méér dan 500 klanten werken en dat we naar 25 landen exporteren? Dat we met 2 000 medewerkers erin slagen om jaarlijks méér dan 10 miljoen pralines te verpakken en 1 miljoen planten te kweken? Dat we 40 000 km kabels produceren waarmee we de wereld rond geraken. Wel… da’s WOW!

WOWWAAK

De WOW-campagne kwam tot stand in samenwerking met Proud Mary uit Roeselare. Via brainstormsessies met onze medewerkers werd het DNA van WAAK als werkgever geanalyseerd en definieerden we de waarden en redenen waarom iemand bij WAAK zou moeten komen werken. Op basis van deze resultaten werd het creatief concept ‘WOWWAAK’ uitgewerkt. Samen met de slogan ‘Werken bij WAAK, da’s verrassend!’ is dit voortaan het campagnebeeld dat te zien zal zijn op alle communicatie over onze jobs.

Word jij onze nieuwe WOW-collega?

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen