JAARLIJKSE ZOMERSLUITING WAAK is gesloten van 21/07 t.e.m. 15/08. Meer info

WAAK investeert in extra huisvesting en parking

WAAK - nieuwbouw Vijverhoek

Onze site in de Vijverhoek krijgt een facelift. Er komen diverse parkeergelegenheden voor personeel en bedrijfsvoertuigen, een nieuwe zone voor groenafval en een nieuw bedrijfsgebouw.

Naast onze klassieke industriële activiteiten zijn er bij WAAK een 500-tal medewerkers aan de slag buitenshuis. Het gaat om medewerkers die instaan voor groenonderhoud, schoonmaak, enclavewerk en schilderwerken. Het is onze ambitie om deze dienstverlening nog verder uit te bouwen waardoor we investeren in een nieuwbouw en ruime parking op onze site in de Vijverhoek.

“Omdat we het personeel van onze dienstenunit niet meer konden huisvesten, is een nieuw gebouw noodzakelijk”, verduidelijkt nieuwe businessunit manager Joren D’Hu. “Naast de ruime personeelsbezetting zijn er ook 60 bestelwagens en aanhangwagens in omloop. Voor dit groeiende wagenpark leggen we momenteel een nieuwe parking aan. Dit werk vormt de eerste fase van onze uitbreiding. Op de bestaande parking komt de nieuwbouw”.

In totaal komen er zo een 220 parkeerplaatsen voor medewerkers en een 60-tal parkeerplaatsen voor dienstvoertuigen en busjes. Er komt ook een nieuwe fietsenstalling met plaats voor 160 fietsen en bromfietsen. Daarna start de bouw van een nieuw bedrijfsgebouw dat de eyecatcher zal worden van de site.

Het volledige project moet eind 2021 of begin 2022 af zijn.

Ja, ik wens meer informatie

Ook interesse in
Laat ons van uw project horen!

Ja, ik wens me in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik wens graag berichten te ontvangen over volgende onderwerpen