Annual summer holidays WAAK is closed from Monday 22-07 until Friday 09-08, on Thursday 15-08 and Friday 16-08. More info

Groendienst

WAAK Groendienst aan werk voor Stad Kortrijk (Buda Beach)

Groenonderhoud en tuinonderhoud voor bedrijven, scholen, steden en gemeenten

Hebben uw terreinen dringend nood aan groenonderhoud? Of bent u op zoek naar een team met kennis van groenbeheer en ervaring in tuinonderhoud voor bedrijven, scholen, steden, gemeenten en openbare plaatsen? Dan staan bij WAAK heel wat groene vingers voor u klaar! 

Met WAAK als partner voor groenonderhoud kiest u voor goed opgeleide groenmedewerkers met gedegen kennis en werkervaring. Tegelijk bouwt u mee aan een wereld met arbeidskansen voor al wie een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. 

Onze ervaren maatwerkteams beheersen alle onderhoudstechnieken en gaan onder begeleiding van een professioneel opgeleide werkbegeleider enthousiast bij u aan de slag. Wij voeren zowat elk groenproject voor u uit. Van algemeen groenonderhoud en tuinonderhoud tot groenaanleg en duurzaam groenbeheer. 

5 redenen om te kiezen voor onze groendienst:

 1. Een resultaatgericht contract op maat.
 2. Eén praktisch aanspreekpunt voor uw hele tuinproject
 3. Professionele begeleiding van het maatwerkteam
 4. Werkopdrachten op maat van uw verwachtingen
 5. Flexibele en systematische aanpak van uw groenonderhoud

Professioneel groenonderhoud

Een propere haag en een pas gemaaid grasveld maken een verzorgde indruk bij klanten. Bij werknemers zorgt voldoende groen dan weer voor positiviteit. Dus professioneel groenonderhoud is meer dan de moeite waard.

WAAK - groenaanleg TVH

Groenaanleg

Plant u een grondige metamorfose voor uw terreinen? Dan tekenen wij met plezier een plan voor groenaanleg uit. Onze maatwerkteams voeren de aanlegwerken vervolgens vakkundig uit en staan in voor het verder onderhoud.

WAAK - ecologisch groenonderhoud

Kies voor duurzaam groenonderhoud

Milieuvriendelijke onkruidverwijdering, aandacht voor biodiversiteit, elektrische apparatuur: WAAK bouwt intensief mee aan een ecologisch groenbeleid. Dat is nóg een goeie reden om voor WAAK te kiezen!

 

Duurzame groenaanleg voor bedrijven

Breng de natuur dichter bij uw werknemers met bloemenweides, insectenhotels, een fruitgaard of met een bosrijk activiteitenterrein. Want het is bewezen dat een groene omgeving stressverlagend werkt en zelfs productiviteit verhoogt. Dus investeren in groen is echt een topidee. Bij WAAK kennen we er bovendien alles van!

Duurzame vergroening van bedrijfsterreinen is stevig in opmars. WAAK neemt hierbij al jaren het voortouw. Onze groenprofessionals bezitten een zeer grote plantenkennis, hebben veel ervaring inzake duurzame groenaanleg en tekenden intussen voor heel wat toonaangevende bedrijven een tuinproject op maat uit. 

Onze groendienst tot uw dienst

Onder begeleiding van professionele groenbegeleiders nemen onze maatwerkteams deze taken voor hun rekening:

 • Haag scheren
 • Snoeien van planten en bomen
 • Onderhoud van bermen
 • Gazon maaien
 • (Manuele) onkruidbestrijding
 • Bladeren harken

Customer cases

Vyncke en WAAK druivenpluk

WAAK en Vyncke NV: goede wijn behoeft geen krans

VYNCKE NV, gevestigd in Harelbeke en gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van energie-installaties, bezit een groenzone van 14 ha. Een aanzienlijk deel van deze zone is beplant met druivenranken, die dienen als grondstof voor de wijnproductie van het bedrijf. Het plukken van de druiven en het groenonderhoud van het terrein worden uitgevoerd door de medewerkers van de Groendienst van WAAK. Het relaas van een duurzaam groeiverhaal.

Lees meer over deze case

WAAK x Commonwealth War Graves Commission (CWGC)

WAAK onderhoudt oorlogskerkhoven voor Commonwealth War Graves Commission (CWGC)

De Groendienst van WAAK staat in opdracht van de Commonwealth War Graves Commission (CWGC) in voor het onderhoud van verschillende oorlogskerkhoven van de Eerste Wereldoorlog in de Westhoek. Het groenonderhoud vereist een specifieke, handmatige aanpak die heel wat inzet en toewijding vraagt van onze maatwerkers.

Lees meer over deze case

WAAK Groendienst bij Buda Stad Kortrijk

WAAK en Stad Kortrijk: een nauwe partnership van 20 jaar

Stad Kortrijk is een groene stad. Samen met de omringende deelgemeenten beschikt de stad over 800 ha aan groenvoorzieningen. Zoveel bomen en planten moeten natuurlijk ook onderhouden worden. Omdat het aantal groenmedewerkers van Stad Kortrijk niet voldoende is, krijgen ze hulp van de medewerkers van WAAK. Een sterke samenwerking die ondertussen al ruim 20 jaar vlot loopt.

Lees meer over deze case

WAAK - Steven Maes
Ik hoor graag meer over uw project!

Steven Maes

Key Accountmanager

steven.maes@waak.be

T +32 56 36 34 34

Wilgenschutting op maat

Wilgenschuttingen op maat

Op zoek naar een degelijke natuurlijke afscherming? Kies dan voor een wilgenschutting. Deze 100% milieuvriendelijke afsluiting is robuust en houdt stand in de meest barre weersomstandigheden. Ze vergt bovendien amper onderhoud, gaat zeer lang mee en heeft een interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Meer info

Yes, I want more information Groendienst

I'm interested in
We would love to hear more about your project!

Yes, I would like to subscribe to the newsletter

I would like to receive news on the following topics