Inhouse Enclavewerk

WAAK - inhouse enclave Novy

Inhouse Enclavewerk, dat is werken bij u op locatie.

Personeelstekort, seizoenspieken, onverwachte bestellingen, … Het zorgt er vaak voor dat uw team meer tijd stopt in randactiviteiten dan in de taken waar het echt voor opgeleid is. Dit kost op termijn veel geld en vertraagt systematisch uw workflow. Dus u raakt telkens weer achterop.  

Interimwerk heeft geen effect op lange termijn. Bovendien zijn overtollige taken vaak een moeilijke puzzel om snel en efficiënt uit te besteden. Hierdoor zijn steeds meer bedrijven gewonnen voor het principe van enclavewerking. Want dit uniek maatwerkconcept laat hen toe om eigen resources structureel te optimaliseren zonder aanwervingen. Het zit echt in de lift. 

WAAK - Inhouse enclave TVH

Wat is enclavewerk?

Eenvoudig samengevat: een maatwerkteam gaat onder begeleiding van een teambegeleider aan de slag óp de werkvloer van de klant. Het neemt systematisch de randactiviteiten voor z’n rekening en maakt de handen van het vaste personeel vrij voor de kerntaken. De profielen en skills van het team worden vooraf samengesteld op basis van het voorziene takenpakket. Het aantal teamleden kan opgevoerd worden volgens de behoefte van de klant. 
 

WAAK - enclave teambegeleider

Hoe verloopt enclavewerk?

Als klant hoeft u niet het hele team aan te sturen. De teambegeleider is het enige aanspreekpunt en ontzorgt u doorheen het hele proces. Hij zet het takenpakket om tot een efficiënte ketting waarin elke maatwerker zijn specifieke job heeft. Hij plant, coördineert en gaat bovendien actief mee aan de slag. Hij volgt het rendement op, rapporteert en neemt daarnaast ook de administratie voor z’n rekening. 

WAAK - enclave Novy

Wat is de contracttermijn?

Het is belangrijk dat het enclaveteam zich grondig kan inwerken. Eens op dreef wordt het team een geoliede machine die een zeer hoog rendement haalt. Dus zie enclavewerking als een duurzame investering op langere termijn.

WAAK - inhouse enclave TVH

Waarom kiezen voor enclavewerk?

Enclavewerk combineert het beste van twee werelden. Want u zet in op ervaring en maximaal rendement, met een flexibel team dat niet op uw eigen payroll staat. Enclavewerk heeft bovendien een zeer hoge maatschappelijke waarde. Want het schept kansen voor mensen die zich vaak niet kunnen bewijzen op de reguliere arbeidsmarkt. Enclaveteams zijn vastberaden en gemotiveerd, want voor hen is dit een mooie kans. Met andere woorden, enclavewerk is ook een duurzame, warme investering in mensen. 

Naar Inhouse Enclavewerk in 5 stappen:

 1. We nemen contact op voor een inleiding gesprek.
 2. We komen ter plaatse zodat we het werk goed kunnen inschatten.
 3. We stellen een team samen op maat van uw wensen.
 4. De teambegeleider komt vooraf ter plaatse en bereid alles grondig voor.
 5. Het team start op en alles wordt geoptimaliseerd en opgevolgd.

Is enclavewerk iets voor mijn bedrijf?

Elk bedrijf dat op zoek is naar een structurele aanpak van een aantal taken op lange of middellange termijn kan een beroep doen op onze enclavewerking. 

Als maatwerkbedrijf heeft WAAK een enorme hoeveelheid ervaring binnen zeer diverse sectoren in huis. Van hout en metaal tot verpakking, van voeding tot assemblage, en van groendienst tot schilderwerk en schoonmaak.

Onze focus ligt op groeiende bedrijven uit de regio Kortrijk-Waregem-Roeselare. De werkdag van onze enclavewerkers begint bij de verplaatsing vanuit Kuurne. Dus hoe korter het traject naar de werkplek, hoe groter het rendement. Daarom ligt het zwaartepunt van ons enclavewerk binnen de driehoek Kortrijk-Waregem-Roeselare. Buiten deze regio kan u eventueel een beroep doen op het enclavewerk van andere maatwerkbedrijven. 

7 voordelen van ons Inhouse Enclavewerk

Nog niet 100% overtuigd van ons enclavewerk? We zetten de voordelen voor u nog even op een rij:

 • Schakel extra helpende handen in op de werkvloer
 • Laat de handen van uw eigen medewerkers vrijmaken voor kerntaken
 • Lig niet wakker van randactiviteiten en vervelende bottlenecks.
 • Laat tijdrovende aanwervingsprocedures en administratie achterwege
 • Hou een ingewerkt team achter de hand voor onverwachte situaties
 • Kies voor één aanspreekpunt dat meedenkt en coördineert
 • Bespaar op tijd en werkuren van uw eigen personeel
WAAK - Elke Ulenaers
Meer weten over Inhouse Enclavewerk?

Contacteer mij voor meer info of een gesprek.

Elke Ulenaers
Key Accountmanager

M elke.ulenaers@waak.be
T +32 56 36 34 34

Yes, I want more information Inhouse Enclavewerk

I'm interested in
We would love to hear more about your project!

Yes, I would like to subscribe to the newsletter

I would like to receive news on the following topics